rus
Українська
Топ-темы:

Психологический срыв Путина: ситуация становится более сложной для нас

Вадим ДенисенкоВадим Денисенко

Психологический срыв Путина: ситуация становится более сложной для нас
Психологический срыв Путина: ситуация становится более сложной для нас

В Ханое Путин разговорился и второй раз за неделю (первый раз перед форумом в Швейцарии) четко проартикулировал, что ни на какие мирные планы, кроме собственных ультиматумов, не пойдет. Я уже писал ранее, что главный реципиент первого заявления – Китай. Путин опасается, что его могут заставить садиться за стол переговоров. И заставить его теоретически может только товарищ Си. Сейчас он повторил это еще раз.

Далее текст на языке оригинала

Передумови

1. Путін може зараз послати Китай, бо він закупив достатньо обладнання для продовження війни. І при цьому, він свято вірить, що Китай не зможе відмовитися від його нафти.

2. Візит в КНДР - це крім всього іншого, демонстрвція Заходу, що він може посилати всю стару систему світопорядку і йому за це нічого не буде. Але, посилаючи Китай, він демонструє Заходу, що також він може розвернутися на 180 градусів від Китаю, якщо його покличуть на переговори. І головне, він може ніби-то стати гарантом недоторканності для ще десятка країн.

3. Все вищесказане говорить, що Путін реально знаходиться в складному психологічному стані на фоні тотальної перемоги над власними елітами і, як мені здається, на фоні того, що в нього реально здають нерви (він не звик так довго чекати).

Перспективи.

1. Путін з якихось причин (я вважаю, перш за все психологічних чи навіть психіатричних) втрачає терпець і хоче прискорити процеси. Але будучи по своїй натурі боягузом, він весь час залишає собі крок до відступу. Існує висока вірогідність, що ми зараз увійдемо в фазу підняття ставок. Правда, в нього нема цих ставок. Точніше є дві: тотальна мобілізація і ядерна зброя. Обох цих опцій він боїться, але сам себе до них підштовхує, заганяючи себе в ситуацію, коли він сам не матиме варіантів крім найгірших.

2. Розрахунок Путіна полягає в тому, що хтось один: або американці або китайці перші прийдуть його "заспокоювати" і тут він почне торгуватися з ними і знову всіх переможе.

Висновок

Ситуація стає складнішою для нас, бо вмішався фактор реального психологічного зриву Путіна. Сподіваюся, це не залишиться непоміченим в головних столицях.

Источник:facebook.com